Ansigtsmassage

Ansigtsmassage i Hejnsvig tæt på Grindsted og Billund

Leder du efter ansigtsmassage i nærheden af Billund og Grindsted? Så besøg Massage & Velvære i Hejnsvig. Vi har over 20 års erfaring med massage og er top profesionelle der holder os orienteret om de nyeste metoder og erfaringer. 

Massage i ansigtet er blevet mere og mere populært over de senere år, det kan vi godt forstå. Ansigtet er vores primære måde at omverdenen opfatter og ser os på.

Derfor er det vigtigt at man behandler kroppen og i særdeleshed ansigtet godt og det kan man gøre med en massage. Her kommer man i dybden og sætter gang i blodcirkulationen. 

Fordele ved ansigtsmassage

Det er rigtig mange fordele ved ansigtsmassage, nogle af fordelene er: 

•    Anti aldring og forbyggelse af rynker
•    Øget blodcirkulation
•    Forbyggelse mod acne
•    Jævn og glædende hud
•    Reducere smerte og ireteret hud

Der er derfor god grund til at bliver masseret i ansigtet. Stimuleringen i ansigtet sætter gang i blodcirkulationen der sørger for at huden bliver forsynet med ilt og vigtige næringsstoffer. 

En anden fordel er at døde hudceller bliver fjernet fra dit ansigt og dermed får du en blødere og mere glansfuld hud. Det stimulere også produktionen er nye hudceller der giver bibeholder den flotte glød man har efter en en massage.

Er du interesseret i massage af ansigtet?

Er du bosat i eller omkring Grind eller Billund skal du kontakte os omkring en ansigtsmassage. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor feltet. 

Vores ekspertise sikrer at du opnår den bedste behandling og at der er fuld fokus på dig som person. Vi holder os altid orienteret om det nyeste tekniker og metoder.  

Du skal være mere end velkommen til at kontkakte os på 75335805 for et uforpligtende snak omkring din massage. Du kan også sende os en mail på massov@outlook.dk eller udfylde vores kontaktformular med dine ønsker og behov. 

 

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost