Kranio Sakral Terapi nær Grindsted og Billund

Professionel Kranio Sakral Terapi

Hos Massage og Velvære kan du få kranio sakral terapi, udført at en professionel massør og behandler, med mere end 20 års erfaring indenfor massage og velvære faget.

Oplever du smerter eller spændinger i kroppen, så kan kranio sakral terapi måske være den helt rette behandlingsform for dig.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform som kan forbedre funktionen af dit centrale nervesystem.

Mere specifikt går behandlingen ind og påvirker dit kranio sakral system, med det formål at påvirke din krop til selvhelbredelse.

Selve behandlingen er som sådan meget blid ved dig, til forskel fra mange andre massageformer.

Med det sagt, så er kranio sakral terapi samtidig også en meget dybdegående behandling af din krop.

Kranio sakral terapi udspringer fra den osteopatiske behandlingsmetode, som bl.a. omhandler forebyggelse af dysfunktioner i hele kroppen, samt behandling af led, muskler og bindevæv, hvor målet er at normalisere kroppens funktioner.

I kranio sakral terapi arbejder vi så mere med det som hedder det kranio-sakrale system, som består af alle knoglerne i dit kranie, ansigt og din rygsøjle, helt ned til korsbenet i din lænd, samt membranerne der danner forbindelse mellem disse knogler.

Imellem knoglerne fra dit kranie og ned til dit korsben, cirkulerer så en væske, kaldet spinalvæske, som har har til formål at beskytte nervesystemet, samt medføre næring til hjernecellerne.

Denne væske medføre så en form for rytmisk puls, som en kranio sakral behandler benytter sig af, når terapien skal udføres.

Hvordan foregår kranio sakral terapi?

En kranio sakral behandling tager typisk omkring en 1 time, alt efter hvad du skal have udredt af smerter, blokeringer eller spændinger i din krop.

Terapien bliver indledt af at vi tager en samtale omkring hvorfor du er kommet, hvorefter selve behandlingen vil begynde.

Behandlingen foregår på en briks, hvor jeg benytter mig af blide berøringer og lette tryk på dit kranie, samt nakke, rygrad, korsben og bækkenet.

Ofte oplever klienter en meget dyb form for afspænding i kroppen, samt en behagelig og næsten meditativ søvn, på trods af at de er ved fuld bevidsthed.

Når behandlingen er slut, så vil eventuelle spændinger mellem leddene og membranerne blive løsnet op, samt det vil fremme blod- og spinalvæske cirkulationen i din krop.

I nogle tilfælde kan flere behandlinger være nødvendig, alt efter hvor slemme spændingerne eller smerterne er.

Kontakt mig og hør mere om kranio sakral behandling

Er du interesseret i at vide mere, eller vil du bestille tid til en behandling, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 

24 61 36 68 eller benytte dig af kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost