Kropsmassage

Kropsmassage i nærheden af Billund og Grindsted

Brug for kropsmassage tæt på  Billund og Grindsted? Så sørger Massage & velvære i Hejnsvig for den perfekte behandling til netop dig. Vi tager os godt af dig og gennemgå sammen med dig, hvor vi skal havde det største fokus. 

En fuld massage af kroppen er forkælelese fra top til tå. Din krop vil takke dig efter en tur på briksen og ose af glæde og velvære bagefter. 

Med over 20 års erfaring er du sikker på at du får den rette behandling hos os. Vi er uddannet massører og holder os altid skarpe på de nyeste metoder og behandlinger indenfor massagefaget.

Fuld kropsmassage eller fokus på en bestemt del?

Ved en fuld behandling starter vi typisk fra toppen af ryggen/nakken og bevæger os ned af. Derefter vender vi og bevæger os op af igen. Vi sørger for at komme godt rundt om det hele. 

Har du haft smerter og/eller spændinger i et bestemt område som skulder eller lænd? Så fortæl os det, så sørger vi for at give ekstra opmærksomhed til området. Afhængig af den aftalte tid og omfanget af fokusset på det aftalte område, kan det ske på resten på bekostning af resten af kroppen. 

Vi kan dog altid forlænge massagen så vi kommer hele vejen rundt.

Fordele ved massage af hele kroppen

Massage har masser af fordele for dig. Nogen af fordele er, men begrænser sig ikke til:

  • Reducering af stress og øget velvære og glæde
  • Reducering af smerter og spændinger i hele kroppen
  • Opdager spændinger i kroppen før det udvikler sig til decideret smerter
  • Øget blodcirkulationen og forbedret immunforsvaret. 

Er du interesseret i fuld kropsmassage i nærheden af Billund og Grindsted? Så kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit behov. Du kan kontakte os på telefon: tel:75335805 , mail: massov@outlook.dk eller udfylde kontaktformularen
 

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost