Massage af lændesmerter

Massage af lændesmerter tæt på Billund og Grindsted

Typisk vil massage af lændesmerter være en del af en typisk ryg massage. Der er som regel en sammenhæng mellem smerter i den øverste del af ryggen der er forbundet til lænden. Derfor kan man tit ikke fjerne smerterne her uden også at arbejde med lænden.

Mange bodybuildere vil kunne fortælle om vigtigheden af en stærk lænd. Lænden er under stort og konstant pres fordi den skal bære på vægten fra hele overkroppen. Derfor vil bodybuildere også havde ekstra fokus på at træne lænden så den er stærk. Ingen er stærkere end det svageste led og især ikke hvis det er lænden.

Rigtige mange døjer med smerter i lænden. Typisk fordi de ikke passer godt nok på den og ikke tænker over hvor vigtig en funktion den har.

Mange har også hårdt opslidende arbejde der udsætter ryggen for mange vrid, løft og andet fysisk belastende. Men også kontorfolk bøvler med lænden på grund af en dårlig siddeposition. Derfor har vi stigende grad set folk med et stilsiddende arbejde komme til os i de senere år

Fordele ved massage af lændesmerter

Der er masser af fordele ved massage af lændesmerter, det indlysende er selvfølgelig aat fjerne smerten, af andre fordele kan nævnes:

  • Øget blodcirkulation
  • Mindre stress
  • Styrkelse af ryggen
  • Færre smerter
  • Bedre kropsholdning

Ved at modtage massage af lænden i faste intervaller sikrer du at du holder lænden stærk og fri for smerter. Vi modvirker spændinger før de udvikler sig til smerter.

Book en tid til massage af lændesmerter.

Vil du gerne havde massage af din lænd i nærheden af Billund og Grindsted? Så har vi en massageklinik i Hejnsvig tæt på dig. Kontakt os på: 75335805 eller skriv til os på massov@outlook.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Uanset er vi klar til at hjælpe med professionel massage og vi har mere end 20 års erfaring.

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost