Ryg massage

Ryg massage i Hejnsvig i nærheden af Billund og Grindsted

Uden tvivl er ryg massage den mest almindelig og populæreste form for massage. De fleste døjer med enten smerter i ryggen og/eller kraftige spændinger.

En massage af ryggen er den perfekte måde at løsne op på og er samtidig billigere end en traditionel fuld kropsmassage, fordi man ikke bruger tid på fx arme og ben. Så er du klar på en massage er du i gode hænder.

Vi har mere end 20 års erfaring med massage og er top professionelle der holder os orienteret om den nyeste viden og metoder indenfor massage-området.

Fjerner ryg massage mine smerter ?

Afhængigt af omfanget af dine smerter i ryggen kan en massage i milde omfang, helt fjerne smerten. I mellem til store smerter kan en massage lindre smerter. Vi anbefaler dog rygmassage som en del af løsningen og ikke mindst som en del af den forebyggende indsats mod smerter i ryggen.

Ved at masserer ryggen regelmæssige opdager og fjerner vi spændinger i ryggen som kan udvikle sig til stærke smerter på langsigt. Derfor har vi i dag mange glade og tilfreds kunder der med jævne mellemrum for at holde deres rygsmerter på afstand. Det er især folk med hårdt og opslidende arbejde som rengøringspersonale, sygeplejere, pædagoger og håndværkere der kommer til os.

Men vi har også rigtig mange kontorfolk der også døjer med problemer og smerter i ryggen på grund af deres lange og stillesiddende arbejde der især giver problemer med lænden.

Professionelle massører tæt på Billund og Grindsted

Vi er bosat i Hejnsvig og med over 20 års erfaring med massage er du sikrer på at være i gode hænder. Står du og skal bruge en ryg massage eller vil du bare gerne høre mere om mulighederne omkring en massage?

Så kontakt os på 75335805 eller skrive til os på massov@outlook.dk. Du skal også være velkommen til at bruge vores kontaktformular.

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost