Skuldermassage

Professionel skuldermassage tæt på Billund og grindsted

Mangler du skuldermassage i nærheden af Billund og Grindsted? Så er Massage og Velvære i Hejnsvig netop noget for dig. Vi er placeret i kortafstand til begge byer og professionelle massører. 

Vi har mere end 20 års erfaring som massører og holder os altid orienteret om de nyeste teknikker og metoder til massering af skulderen. 

Typisk modtager man massage i skulderen på grund af skader, smerter og spændinger, men mange vælger også at få det fordi det er et område der er rigtig rart at modtage massage på.

Fordele ved skuldermassage

En massage af skulder regionen gøres ved hjælp af mange forskellige tekniker der reducere spændinger og smerte. Det sker ved at øge tempraturen i området på grund af den øgede blodcirkulation af massagen der dermed øger afslapning og reducere smerten. 

Nogle af fordelen kan være:

  • Afslapning
  • Reducering af stress
  • Modvirker spændinger I musklerne
  • Behandling af tidligere skader

Mange oplever at der med gentagne massage i skulderregionen sikrer at smerter holdes på afstand på grund af spændinger bliver løsnet før de for alvor giver en problemer. 

Vi har mange kunder der besøger os med fast interval for at holde smerter på afstand, især folk der har tidligere skader eller folk med hårdt fysisk arbejde. 

I de senere år er det dog ikke kun folk med hårdt fysisk arbejde som rengøringspersonale, hjemmehjælpere, pædagoger, lagerfolk og håndværkere der kommer. 

Det er også folk med et stillesiddende kontorarbejde der bøvler med skulderen på grund af for meget ensformigt arbejde og dårlig arbejdesposition. 

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dit forløb

Går du med smerter eller spændinger i skulderen? Eller har du før døjet med det? Så er skuldermassage netop noget for dig. Du kan ringe til os på: 75335805 og booke en tid eller fortælle os nærmere omkring de ting du bøvler med.

Du kan også skrive til os på massov@outlook.dk eller bruge kontaktformularen
 

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost