Sportsmassage nær Grindsted og Billund

Dybdegående Sportsmassage

Har du fået en skade i forbindelse med træning, eller trænger din krop til at blive løsnet op efter en fysisk aktivitet?

Så er sportsmassage måske den rette behandling til dine muskler.

Hos Massage og Velvære tilbydes der sportsmassage til alle personer, lige fra den almene løber til den professionelle atlet. 
Når du træner eller har et aktivt liv, så vil din krop blive belastet i et vist omfang.

Her kan sportsmassage være en rigtig god behandling for dig, da det både går ind og behandler, samt lindrer smerter og skader i dine muskler og led.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en massageform, hvor man arbejder med vævet og musklerne i kroppen, efter de har været udsat for fysisk aktivitet.

Denne behandling er dog også rigtig god, hvis du arbejder på kontor, eller andet arbejde hvor man sidder meget ned, og gerne vil opfriske kroppen.

Sportsmassage vil føles hårdere end f.eks. klassisk massage, da massøren lægger sin vægt i, for at kunne arbejde med musklerne i dybden, samt for at aktivere dit blodomløb i kroppen, hvorved muskulaturen og leddene vil restituere hurtigere.

Typisk vil en sportsmassage være en behandling som fungere bedst, hvis den udføres regelmæssigt.

På denne måde forebygger man kroppen og mindsker risikoen for eventuelle fremtidige skader, samt at din krop vil kunne yde mere under træning og aktivitet.

Med det sagt, så er enkeltstående behandlinger med sportsmassage også en mulighed, da selv en enkelt session er godt for din krop.

Fordelene ved sportsmassage

Der er mange fordele ved at vælge sportsmassage, derfor har jeg samlet et par gode grunde 

  • Forbedre dine musklers restitution
  • Reducere dine smerter i muskler og led
  • Mindske muskelømhed
  • Løsne spændinger i kroppen

Hør mere om sportsmassage

Hvis du mener at sportsmassage er den rette behandling for dig og kunne du tænke dig at høre mere omkring hvordan selve massagen foregår, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 24 61 36 68 eller benytte dig af kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dine muskler og led til en bedre hverdag. 

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via telefon eller mail.
Bedst mellem kl. 16:00 - 18:00

Om os

Før jeg begyndte at arbejde som massør, var jeg tømrer i 32 år. Men da mit syn ikke længere tillader det job, startede jeg i år 2000 på uddannelsen til massør og åbnede egen klinik i juni 2002.

Kontakt os

Massør Karl-Emil Habekost